Over Mij

ZOWEL TECHNIEK ALS CREATIVITEIT

Ik ben een creatieveling met een grote interesse in techniek en heb veel expertise op het gebied van on- en offline media. Ik ben Rogier van de Hoef, voormalig director digital bij kookzender 24Kitchen.

Vanaf het het eerste uur was ik betrokken bij het ontstaan en opbouwen van 24Kitchen, inmiddels internationaal een begrip. Mijn team was verantwoordelijk voor alle online activiteiten, met name het webplatform, social media, apps en het digitale magazine van de kookzender.

In de tijd dat ik verantwoordelijk was voor online bij 24Kitchen, won de foodzender 3 keer de eerste prijs voor de beste en meest populaire website van Nederland.

Naast het opzetten van 24kitchen online in Nederland, maakte ik ook deel uit van het internationale team. Ik heb meegeholpen om 24Kitchen online in andere landen op te zetten. In totaal hebben 7 landen een soortgelijk platform gekregen.

Mijn expertise en het beheersen van zowel techniek als creativiteit, maken dat ik dingen zelf kan bedenken én kan realiseren. En als een opdracht toch verder gaat dan mijn specialismen, dan spreek ik in ieder geval de taal om de bedrijven die nodig zijn goed aan te sturen.

Kwalitatief de lat hoog leggen en doen wat je afspreekt. Dat is iets waar ik de afgelopen jaren absoluut voor stond in mijn werkzaamheden voor de populaire kookzender. Want het maakt het verschil tussen wel of niet succesvol zijn. Met deze instelling gecombineerd met mijn expertise wil ik nu de online proposities van andere bedrijven helpen te verbeteren.

Interesse gewekt?

IK KOM GRAAG OP DE KOFFIE

Heb je interesse in onze dienstverlening, of is je nieuwsgierigheid op een of andere manier gewekt, neem dan contact met ons op door onderstaande formulier in te vullen.

Contact.

DIRECT

Mobiel: 06 – 55 755 307
Email: rogier@zinnimedia.nl
Web: zinnimedia.nl

Zakelijk.

GEGEVENS

Kvk: 32157545 (Utrecht)
Bank: NL03 RABO 0155 6574 53
BTW nr.: NL001951271B96

Waar.

ADRES

Straat: Lorentzstraat 33,
Postcode: 3817 XJ
Plaats: Amersfoort