Digital

FUNCTIONEEL EN CREATIEF

Omdat wij op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van digitaal media, zijn wij in staat oplossingen te realiseren volgens de modernste eisen. Binnen dit kader zien we het als onze taak om voor de klant een zo’n effectief mogelijk medium in te zetten waarbij de informatie op een functionele en creatieve manier wordt gepresenteerd, opgeslagen of gevonden.

Wat We Zoal Maken

WEBSITES • WEBSHOPS • DIGITAL MAGAZINES • APPS

Websites
Het gaat bij het ontwikkelen van een goede site om de samenhang tussen vormgeving, techniek en inhoud. Dat bepaalt het niveau van het eindresultaat. Zinni Media heeft de expertise van alle drie in huis. Wij kunnen een site volledig op maat ontwerpen en bouwen maar zoek je een oplossing die financieel aantrekkelijker is, dan bouwen wij een site met het WordPress systeem. In veel van de gevallen voldoet zo’n site namelijk al helemaal aan de eisen van de opdracht.

Alle websites die we bouwen zijn responsive en dus geschikt voor alle devices. In het systeem installeren we ook de nodige extra onderdelen zoals beveiliging, SEO-modules en Caching om de site optimaal te presenteren. We gaan dus verder dan een standaard installatie en een template.

Webshops
Webshops zijn niet meer weg te denken en dagelijks komen er veel nieuwe initiatieven bij. De kwaliteitsverschillen zijn echter enorm. Wil je een professionele webshop, dan kijken wij naar het systeem dat het beste aansluit bij jouw wensen. De webshop kunnen wij vervolgens volledig bouwen, inrichten en koppelen aan een betrouwbaar betaalsysteem. Ook adviseren wij je graag over de meest efficiënte manier om de webshop in de markt te zetten. Zo weet je zeker dat jij je gaat onderscheiden van de concurrentie.

Digital magazines
Digitale magazines passen helemaal in deze tijd. Wat ooit begon als pdf’jes waar je doorheen kon bladeren, is inmiddels doorontwikkeld tot interactieve applicatie’ s met een breed scala aan mogelijkheden. Slideshows, video’s, animaties en effecten, het kan allemaal worden ingebouwd in een digitaal magazine. Een mooi voorbeeld van het efficiënt gebruiken van de vele mogelijkheden is het magazine dat wij voor 24Kitchen hebben ontworpen en gebouwd.

Apps
Ieder bedrijf wil tegenwoordig een eigen app. Maar de meesten haken af als ze horen welk prijskaartje aan een op maat gemaakte app hangt. Het ontwikkelen van een uitgebreide app is nou eenmaal een tijdrovende klus en dat zorgt voor hoge kosten. Toch is een app op maat ook voor jou weggelegd. Wij kennen de juiste platformen waarop we op een kostenefficiënte manier een app kunnen bouwen. De mogelijkheden zijn niet eindeloos maar er kunnen voldoende functies worden ingebouwd die zijn afgestemd op uw wensen. Zo wordt een app voor jou ook ineens haalbaar. Wil je toch meer mogelijkheden laten inbouwen? Dan praten we graag met je verder over maatwerk. Dat kunnen wij ook leveren. Natuurlijk zorgen we ervoor dat jouw app gebouwd wordt voor de App Stores van zowel Apple, Google als Windows.